Tr
Yrd.Doç.Dr
NİLGÜN ÖNCÜL
Yönetici Girişi
Uzmanlık Alan
Duyurular
Makaleler
SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1- Application of Lactococcin BZ and Enterocin KP against Listeria monocytogenes in Milk as Biopreservation Agents - 2016
2- Inhibitory Effect of Unripe Grape Products on Foodborne Pathogens - 2016
3- Inhibitory Effect of Lactococcin BZ against Listeria innocua and Indigenous Microbiota of Fresh Beef Meat - 2016
4- Survival of Foodborne Pathogens In Unripe Grape Products - 2016
5- Inhibitory effects of red cabbage and sour cherry pomace anthocyanin extracts on food borne pathogens and their antioxidant properties - 2015
6- Factors affecting the quality attributes of unripe grape functional foods products - 2015
7- Microbiological safety of pastrami A traditional meat product - 2015
8- Inhibitory effect of enterocin KP in combination with sublethal factors on Escherichia coli O157 H7 or Salmonella Typhimurium in BHI broth and UHT milk - 2014
9- Partial Characterization of Enterocin KP Produced by Enterococcus feacalis KP A Cheese Isolate - 2012
 
SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1- Kuşburnu Marmelatlarının Bazı Fizikokimyasal ve MikrobiyolojikÖzelliklerinin Belirlenmesi - 2017
2- Mechanism of Antibacterial Effect of Plant Based Antimicrobials - 2016
3- Persistence and survival of some food borne pathogens in neutralized unripe grape products - 2016
4- Tokat Piyasasında Satışa Sunulan Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi - 2015
5- Bitkisel Kaynaklı Antimikrobiyallerin Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmalar Üzerindeki İnhibitif Etkinliği - 2015
6- Laktokoksiz BZ ve Enterosin KP nin Yoğurt Kültürlerinin Aktivitesi Üzerine Etkisi - 2015
7- Tokat Yöresinde Üretilen Çalma Pekmezin Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri - 2013
8- Laktoferrinin Biyolojik Aktivitesi - 2011
9- Mahlep ve Mahlep Ürünleri - 2011
10- Süt Serum Proteinleri ve Türevlerinin Biyolojik ve Fizyolojik Aktiviteleri - 2010
 
Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale
1- Kitosan ve Antimikrobiyal Özellikleri - 2016
 
 
Öğrenciler mail kullanıcı adı ve şifresini girerek dosyalarını indirebilmektedir.

Kullanıcı adınız @mu.edu.tr  veya @posta.mu.edu.tr  uzantılı e-posta kullanıcı adınızdır. Şimdiye kadar e-şifrenizi (eduroam,proxy v.b. hizmetlerin şifreleri) almadıysanız, http://e-sifre.mu.edu.tr  ve http://sifre.mu.edu.tr adreslerinden yönergeleri takip ederek e-şifrenizi temin edebilirsiniz.
Öğrenci,Akademik,İdari Personel Girişi
Kullanıcı Adı
Şifre
Bilgilendirme Mesajı
© Copyright 2012 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı