Tr
Yrd.Doç.Dr
NİLGÜN ÖNCÜL
Yönetici Girişi
Uzmanlık Alan
Duyurular
Bildiriler
Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda özet metin olarak yayımlanan bildiri
1- The Effectiveness of Unripe Grape Products on Native Flora of Some Salad Vegetables - 2017
2- Antibacterial Effect of Unripe Grape Products on Natural and Inoculated Microflora of Carrot oral presentation - 2016
3- Microbiological and Physico Chemical Properties of Koruk Unripe Grape Products oral presentation - 2014
 
Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda poster olarak sergilenen bildiri
1- Minimum Inhibitory Concentration MIC of Unripe Grape Products on Food Borne Pathogens - 2016
2- Growth Ability of a Bacteriocinogenic Strain in Milk - 2016
3- Persistence and survival of some food borne pathogens in neutralized unripe grape products poster presentation - 2016
4- Microbiological and Functional Properties of Cow Milk Kefir poster presentation - 2015
5- Microbiological Antioxidant and Antimicrobial Properties of Buffalo Milk Kefir poster presentation - 2015
6- Microbiological Properties and Antimicrobial Activity of Kefirs Sold in Tokat poster presentation - 2014
7- The Microbiological Properties of Tokat Bez Sucuks Produced with Starter Culture During Chilled Storage - 2014
8- The Investigation of Microbiological Quality of Pastırma Sold In Tokat Province poster presentation - 2014
9- Determination of Microbiological Quality of Chicken Meats Sold in Tokat Markets poster presentation - 2014
10- The Microbiological Evaluation of Tokat Bez Sucuks Produced with Different Starter Cultures - 2014
11- Microbiological Properties of Tokat Bez Sucuks Produced with Various Meat Fat Ratio During Chilled Storage poster presentation - 2014
12- The Effects of Utilizing Sodium Nitrite on the Microbiological Properties of Bez Sucuks Produced with Different Fat Ratios poster presentation - 2014
13- Physicochemical and Microbiological Evaluations of Meat Balls Produced with Adding Anthocyanin During Refrigeration poster presentation - 2014
14- Effects of Utilizing Starter Culture on The Microbiological Properties of Bez Sucuks Produced With Different Fat Ratios poster presentation - 2013
15- Antioxidant Activity of Kefirs Sold in Tokat poster presentation - 2013
16- Traditional Meat Products Produced In Tokat Province poster presentation - 2013
17- Some pysico chemical and microbiological properties of dried plum sold in Tokat poster presentation - 2013
18- Applications of bacteriocins and bacteriocinogenic lactic acid bacteria in the dairy industry poster presentation - 2013
19- Non thermal decontamination techniques for carcasses and fresh meat poster presentation - 2011
20- Inhibition of Listeria monocytgenes in milk by Lactococin BZ and Enterocin KP poster presentation - 2011
21- Tokat Bez Sucuğunun Mikrobiyolojik Niteliklerinin İncelenmesi poster bildiri - 2010
22- Tokat Yöresinde Üretilen Çalma Pekmezin Bazı Nitelikleri poster bildiri - 2010
 
Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda özet metin olarak yayımlanan bildiri
1- Tofu nun Üretim Teknikleri İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri ve Mikrobiyolojik Kalitesi poster bildiri - 2009
 
Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda poster olarak sergilenen bildiri
1- Bazı Geleneksel Salata Sosları ve Gıda Güvenliği - 2017
2- Gıda İnokülasyonunda Kullanılacak Bazı Patojenlerin Büyüme Eğrilerinin Belirlenmesi poster bildiri - 2016
3- Koruk Ürünlerinin Vitis vinifera Mikroflorasının Belirlenmesi ve Güvenli Gıda Kapsamında Değerlendirilmesi poster bildiri - 2016
4- Koruk Ürünlerinin Domates Suyundaki Koruyucu Etkisi poster bildiri - 2016
5- Farklı Starter Kültür Karışımları Kullanılarak Üretilen Bez Sucukların Bazı Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri Özet bildiri - 2014
6- Ev Tipi Sanitizerlerin Gıdaların Mikrobiyolojik Güvenliği Açısından Önemi Özet bildiri - 2014
7- Laktokoksin Bz nin Taze Sığır Etinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi Özet bildiri - 2013
8- Laktokoksin BZ ve Enterosin KP nin Peynir Kültürlerinin Aktivitesi Üzerine Etkisi Özet bildiri - 2013
9- Kırmızı Lahanadan Antosiyanin Ekstraksiyonu ve Antimikrobiyal Etkisi Özet bildiri - 2013
10- Et ve et ürünlerinin raf ömrüne etki eden iç ve dış faktörler poster bildiri - 2013
11- Enterococcus faecalis KP nin Sütte Gelişimi ve Bakteriyosin Üretimi poster bildiri - 2013
12- Sodyum Nitrit Kullanımının Farklı Et Yağ Oranları İle Üretilmiş Tokat Bez Sucuğunun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi poster bildiri - 2013
13- Kitosanın Antibakteriyel Antifungal ve Antiviral Etki Mekanizması poster bildiri - 2013
14- Laktokoksin BZ ve Enterosin KP nin Yoğurt Kültürlerinin Aktivitesi Üzerine Etkisi poster bildiri - 2012
15- Mikrobiyel Kaynaklı Doğal Antioksidanlar poster bildiri - 2012
16- Tokat ta Satışa Sunulan Kuşburnu Marmelatlarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri poster bildiri - 2012
17- Enterosin KP nin Sütte Escherichia coli O157 H7 ye Karşı İnhibitör Etkisi poster bildiri - 2012
18- Tokat ta Üretilen Çalma Pekmezin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelikleri poster bildiri - 2012
19- Biyokoruyucu Madde Olarak Reuterin poster bildiri - 2012
20- Laktokoksin BZ nin Sütte Escherichia coli O157 H7 ye Karşı İnhibitör Etkisi poster bildiri - 2012
21- Keten Tohumu Protein Konsantresinin Yoğurdun Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi poster bildiri - 2011
22- Gıda Kaynaklı Patojenlerin Biyokontrolünde Bakteriyofajlar poster bildiri - 2011
23- Tokat Bez Sucuğunun Mikrobiyolojik Niteliklerinin İncelenmesi poster bildiri - 2010
24- Biyokoruyucu Kültür Olarak Laktik Asit Bakterileri poster bildiri - 2009
25- Biyokorucu Madde Olarak Uçucu Yağ Asitleri poster bildiri - 2009
26- Lactococcus lactis in Biyoteknolojik Niteliklerinin İncelenmesi poster bildiri - 2009
 
 
Öğrenciler mail kullanıcı adı ve şifresini girerek dosyalarını indirebilmektedir.

Kullanıcı adınız @mu.edu.tr  veya @posta.mu.edu.tr  uzantılı e-posta kullanıcı adınızdır. Şimdiye kadar e-şifrenizi (eduroam,proxy v.b. hizmetlerin şifreleri) almadıysanız, http://e-sifre.mu.edu.tr  ve http://sifre.mu.edu.tr adreslerinden yönergeleri takip ederek e-şifrenizi temin edebilirsiniz.
Öğrenci,Akademik,İdari Personel Girişi
Kullanıcı Adı
Şifre
Bilgilendirme Mesajı
© Copyright 2012 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı